banner249

İftarda hastane müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği mahalle iftarları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

İftarda hastane müjdesi
banner240

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her gün kenttin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getirmeyi hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kurdu. 


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar programları devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrası bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı iftar programına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesi'nde katılım gösterdi. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlar ile tek tek selamlaştı ve hayırlı Ramazanlar diledi. 

GAZZE'Yİ UNUTMADI
Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği iftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “ Sizler ile birlikte aynı sofrada olmak, aynı yemeği paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Öncelikle Ramazanınızı kutluyor, hepinize sağlık mutluluk diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar yaptığınız ibadetler İnşallah Allah katında kabul olur. 

Dualarınızda sevdikleriniz gibi komşularınıza, Denizlimize, insanımıza, yurdumuza, büyüklerimize iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin. Duaya çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız.Dünyada bir çok kardeşimiz var zulüm altında, bomba altında... Gazze'de kardeşlerimiz katlediliyor,çocuklarımız ölüyor. 

Tüm zulüm altında olan insanlarımıza, Müslüman kardeşlerimize, ülkemizin geleceğine dua edin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ancak birlik içinde olursak topraklarımızı koruyabilir, ülkemizi güzel günlere taşıyabiliriz. Dualarınız huzur, mutluluk, barış getirsin, tüm dünyada akan kan dursun. Ramazan’ın bereketi üstünüzde olsun" dedi. 

HASTANE MÜJDESİ
Bölgeye yapılması planlanan semt hastanesinin inşaatının 2015 yılının başında başlayacağı müjdesini de veren Başkan Zolan, "Bu bölgede yakın zamanda aldığımız arsaya sizlerin ihtiyacı olan hastanemizi yapacağız. Hastanemizde gerekli teçhizatlarımız olacak. Her alandan doktorumuz olacak ve her türlü muayeneyi olabileceksiniz. Bölge insanımızın uzaklara gitmesini istemiyoruz. Yürüme mesafesinde, kısa mesafeli bir seyahat ile ulaşabileceğiniz bir hastanemiz olacak. Kısa süre sonra arsanın Sağlık Bakanlığı'na devrini yapacak, 2015 yılının hemen başında da inşasına başlayacağız" dedi. 

YILDIZ YAĞMURU DEVAM EDİYOR
Öte yandanDenizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İncilipınar ve Adalet Parkı yine ünlü isimleri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi, bu kez şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe’yi ve şiirleri, söyleşileriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran İkbal Gürpınar’ı sevenleriyle buluşturdu.İncilipınar Parkı’nda sahne alan usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe binlerce Denizliliye unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Geceye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berin Zolan'ın yanı sıra Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı ve binlerce Denizlili katıldı. Usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe doyumsuz bir şiir ziyafeti çektiği programında izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı. 

Programın sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan, Vali Demir ve Rektör BağcıBedirhan Gökçe'ye gerçekleştirdiği program için teşekkür etti. Konuşmasına herkesin Ramazan'ını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, " Gecemizi güzelleştiren, gönlümüzü dolduran, ruhumuzda dalgalar yaratan bu manevi atmosferi en derinden hissettiren, davetimizi hiç geri çevirmeyen Bedirhan kardeşime teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkesten bir isteğim var. Dua edin birbiriniz için, sevdikleriniz için. Şuan Gazze'de yaşanan insanlık dramının, zulmün bitmesi için dua edin. İnşallah orada yaşananlar biran önce son bulur. Dileğimiz akan kanın dinmesi." dedi. 

Vali Demir ise böylesi bir geceyi organize ettiği için Başkan Zolan'a ve okuduğu şiirler için Bedirhan Gökçe'ye teşekkür etti. Program sonunda ise Başkan Zolan, Bedirhan Gökçe'ye plaket takdim etti. 

GÜRPINAR ADALET PARKI'NDA SEVENLERİYLE BULUŞTU
Aynı anlarda iseİkbal Gürpınar Adalet Parkı'ndasevenleriyle buluştu.Gürpınar, söyleşileriyle, başından geçen hayat hikayelerini izleyenlerle paylaştı. Başarıya ulaşmanın yollarını, zorluklar karşısında nasıl mücadele edilmesi gerektiğini ve kendi hayatına dair yaşadıklarını aktaran Gürpınar, büyük beğeni aldı. Birbirinden güzel şiirler de okuyan İkbal Gürpınar, sevenlerine unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER