banner249

Belediye ünlü markaya kilit vurdu!

Ünlü bir giyim mağazasının kiracı olarak durduğu binanın iskan ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapatılması tartışmalara yol açtı.

Belediye ünlü markaya kilit vurdu!
banner240

Denizli’de mağazası bulunan bir giyim mağazasının kiracı olarak bulunduğu bina sabah saatlerinde mühürlendi. Pamukkale Belediyesi tarafından iskan ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapatılan işyerine sabah saatlerinde zabıta ekipleri geldi. Mağazanın yaklaşık altı aydır kiracı olarak bulunduğu bina içerideki çalışanların çıkarılmasının ardından mühürlendi. 


Tartışmaların da yaşandığı olayın ardından iskan ruhsatı nedeniyle Pamukkale Belediyesi tarafından mühürlenmesi ile ilgili binanın sahibi Feridun Basmacı bir açıklama yaptı. Basmacı, Pamukkale Belediyesi’nin iskan ruhsatı ile ilgili daha önceden uyarı da bulunduklarını ve resmi prosedürleri zamanında yerine getiremedikleri için Pamukkale Belediyesi’nin kapatma işlemini gerçekleştirdiğini belirterek, “Pamukkale Belediyesi ekipleri, kendi sınırları içinde bulunan bütün işletmeleri ile birlikte bizim iş yerimizi de denetledi. İş yeri ile ilgili uyarı yazısı gönderdiler. 

Zamanında resmi evraklarımızı tamamlayamadığımız için kapatma işlemi gerçekleştirilmiştir. Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin ile ilgili yaşadığımız herhangi bir sorun veya sıkıntı yoktur. Evraklar en kısa sürede tamamlanarak Pamukkale Belediyesi’ne iskan ruhsatı için başvurulacaktır" dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, sadece o binayı değil eksiği olan birçok işyerinde aynı uygulamanın yaşandığını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER