banner249

Horozun boynu büküldü

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Samsunspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti.

Horozun boynu büküldü
banner240

MAÇTAN DAKİKALAR 

20. dakikada Barış’ın ceza sahasına yaptığı ortada Samsunspor defansı topu son anda engelleyerek kornere çıkarttı. 
27. dakikada Samsunspor’un kazandığı serbest vuruşta Musa Aydın, Adilovic’in önüne topu yerden bıraktı. Adilovic’te gelişine vuruşunda kaleci Kazım topu son anda tokatladı. 
35. dakikada Musa Aydın’ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Taha’nın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı. 
42. dakikada Samsunspor defansının büyük hatasından faydalanan Serdar bir anda kaleci Soner ile karşı karşıya kaldı. Serdar’ın sert vuruşunda kaleci Soner topu son anda ayaklarıyla kurtardı. 
63. dakikada Musa Aydın’ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ekigho’nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 
83. dakikada Ömer Alp ceza sahası içerisinde Ekigho’ya yaptığı hareket ile Samsunspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Ekigho topu ağlara gönderdi. 2-0 

SAMSUNSPOR’U KUTLUYORUM
İki takımında iyi mücadele ettiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Güzel bir atmosferde seyircilere güzel bir maç seyrettirdik. Maça sonuç olarak baktığımızda 2-0 kaybettik. Her iki takımda maçı güzelleştirdi. Var olmayan şeyler oluşturuldu. Ülkemizde biliyorsunuz, geçen haftalardan ağlamalardan kaynaklanan bazı hatalar ve olmayan şeyler ülkemizde oluşturuluyor. Tek şikayet ettiğim konu budur. Samsunspor bizi yendiği için kutluyorum” dedi. 

Maça ilk yarı iyi başladıklarını ifade eden Denizlisporlu oyuncu Ömer Kandemir, “Kazanacağımızdan emindik. Buradan hedefimiz puan ya da puanlarla dönmekti. 2 basit hatadan dolayı gol yedik” şeklinde konuştu. 

Mağlup geldikleri için üzgün olduğunu belirten Denizlisporlu oyuncu Cihan Özkaymak, “Duran top ve penaltıdan gol yedik. Bu hafta galip ya da beraberlik istiyorduk olmadı” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER