banner249

Horoz’dan Zolan’a ziyaret

Yeni göreve gelen Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, Denizlispor'un Türkiye'de ses getiren bir spor kulübü olduğunu belirterek, "Avrupa kupalarında geldiği nokta belliydi, o günleri İnşallah tekrar yaşama arzusundayız ama bu 1-2 kişinin sırtında götürülecek bir yük değil" dedi.

Horoz’dan Zolan’a ziyaret
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce göreve gelen Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkan Kıbrıslıoğlu, Denizli Organize Sanayi Bölge Başkanı Abdülkadir Uslu'nun da katıldığı ziyarette, yeni bir yönetimle kongrede göreve geldiklerini hatırlatarak, "Sizin de desteğinizi aldık ve kurumsallaşan bir Denizlispor için yola çıktık. Her şey daha iyi olacak. Zor bir görev, umarım biz de layıkıyla yaparız" dedi. Başkan Zolan ise, yeni yönetimin ağır bir yük aldığını belirterek, "Ben sizlere başarılar diliyorum. Kongrenin olduğu gün Ankara'da Başbakanımızla toplantımız vardı, çok çok önemliydi. Onun için Ankara'ya gitmek durumunda kaldık. Ancak haberleri takip ettik" dedi. Denizlispor'un Denizli'nin markası olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Sizler kulübümüze sahip çıkma konusunda bir çok fedakarlıkta bulundunuz, gayret gösterdiniz. Bizler de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekten nefesimizin sonuna kadar, ayakta tutabilmek adına her türlü fedakarlığı yapma konusunda gayret gösterdik. Tabi Denizli'nin bu markası Denizli'ye lazımsa, Denizlispor Denizli'nin malıysa ve herkes takımı daha iyi, daha güzel yerlerde görmek istiyorsa, bu iş sadece kulüp başkanının , yönetim kurulu üyelerinin ve Büyükşehir'in omuzlarında olmamalı" dedi.


 "Hak ettiği noktaya hep beraber taşıyacağız " Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizli'nin tüm insanları, kimin neye gücü yetiyorsa; stada gelebiliyorsa stada gelmeli, katkı sağlayabileceği ne varsa o noktada fedakarlıkta bulunmalı. Ancak bu elbirliğiyle, seferberlik ruhuyla biz Denizlisporumuzu geçmişteki güzel günlerine döndürebiliriz, daha da başarıya götürebiliriz. Çünkü Denizlispor Türkiye'de gerçekten ses getiren bir spor kulübüydü, markaydı. Avrupa kupalarında geldiği nokta belliydi, o günleri İnşallah tekrar yaşama arzusundayız ama bu 1-2 kişinin sırtında götürülecek bir yük değil. Tabi bu oluşumda gerçekten olağanüstü katkı sağlayan Abdülkadir Uslu ağabeyimize, o akil heyeti dediğimiz iş dünyasını Denizlispor ile bir araya getirme konusunda, kaynak yaratma konusunda yapmış olduğu gayretlerden dolayı ben kendisine çok çok teşekkür ediyorum."

 "Yönetimin her kademesinde Denizlispor'a hizmet etmiş katkı sağlamış kardeşlerimiz var" diyen Başkan Zolan, "İnşallah ele ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz. Denizlisporumuzu hak ettiği noktaya hep beraber taşıyacağız. Amacımız, gayemiz budur. Ben tekrar sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER