banner249

Bozdağ’dan Büyük Şehir Belediyesi’ne ziyaret

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli'nin halkın içinden gelen, halk adamı bir Başkana sahip olduğunu belirterek, "Sadece eser siyaseti yetmiyor, gönül siyasetine de ihtiyaç var. Osman Başkan, eser siyasetiyle, gönül siyasetini birlikte yapmayı başaran başkanlarımızdan bir tanesidir" dedi.

Bozdağ’dan  Büyük Şehir Belediyesi’ne ziyaret
banner240

 Bir dizi inceleme ve açılış yapmak üzere Denizli'ye gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Zolan, yaptığı konuşmada, her ziyarette Denizli'nin güzellikler kazandığını belirterek, "Her gelişinizde güzel işlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz, başlangıcını yapıyoruz. Onun için her gelişinizde Denizli kazanıyor" dedi. Başkan Zolan, "Sağolsun Sayın Ekonomi Bakanımızın 2004'te başlatmış olduğu Denizli'deki o belediyecilik anlayışı, Başbakanımızın o İstanbul'daki belediyecilik anlayışı, hizmetkarlık ruhu burada da vücut buldu. Denizlimiz 10 yılda gözler görülür değişikliklere ulaştı. Tabii ki başta Başbakanımız olmak üzere hükümetimizdeki sayın bakanlarımız, siz değerli büyüklerimiz sayesinde Denizlimiz çok güzel hizmetler aldı. İnşallah bu hizmetler sürekli olarak devam edecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok" dedi. Hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Türkiye'nin hedefleri büyük. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Tekrar Denizli ve ülkemize vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 Bakan Bozdağ'dan övgü dolu sözler
 Sözlerine Başkan Zolan'a teşekkür ederek başlayan Bakan Bozdağ, "Denizli'ye her gelişimde ayrı bir güzelliği görme imkanım oldu. Onun için Denizli'ye hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Başta Ekonomi Bakanımız, milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki başta Valimiz olmak üzere bürokratlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. Bakan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Denizli bugün Türkiye'nin gerçekten sayılı illerinden birisi olmuşsa bu birlikte çalışmanın ortaya koyduğu bir sonuçtur. Hükümetlerimiz döneminde de Denizli Ankara'dan en yüksek payı alan illerimizin başında gelmektedir. Denizli her yönüyle değişti, gelişti, bunu her zaman görüyoruz." Denizli'nin belediyecilik olarak da muhteşem olduğunu ifade eden Bakan Bozdağ, " Daha önce geldiğimde Büyükşehir Belediyesi olayı yeniydi, uygulaması henüz yapılmamıştı. Bir takım neler olacağına dair sorular vardı. Şimdi görüyorum ki Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Bey bu soruların hepsinin cevabını kendince bulmuş, hizmetleri Denizli'nin en ücra noktasına kadar ulaştırıyor. Onun için Başkan'ı tebrik ediyorum. Hakikaten Denizli, halkın içinden gelen, halk adamı bir başkana sahip" diye konuştu.

 "Denizli Başkanına sahip çıktı"
 Sadece eser siyasetinin yetmediğini gönül siyasetine de ihtiyaç olduğuna işaret eden Bakan Bozdağ, "Osman Başkan eser siyasetiyle gönül siyasetini birlikte yapmayı başaran başkanlarımızdan bir tanesidir. Onun içinde kutluyorum. Başarılar diliyorum. Denizli'yi de kutluyorum çünkü Başkanlarına sahip çıktılar, ona yeniden yetki verdiler. Biz de hükümet olarak Başkanımızın yanındayız. Belediyecilik ve diğer hizmetleri zaten Bakanımız ve milletvekillerimiz yakın takip ediyor. Biz de üzerimize düşeni yapacağız" dedi. Bakan Bozdağ, Denizli'nin cumhurbaşkanı seçiminde de büyük bir başarı hikayesi yazacağını düşündüğünü sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, üzerine Şems Suresi'nden ayetlerin işlendiği el yapımı bir vazoyu Bakan Bozdağ'a hediye etti. Temelini attığı spor tesisini inceledi Bakan Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Zeybekci, geçen yıl Denizli'de temelini attıkları, Mart 2014'de ise hizmete açılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemede bulundu. Öte yandan Bakan Bozdağ ve Bakan Zeybekci, Delikliçınar Meydanı'ndaki cam horoz önünde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER