banner249

Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete hazır

Sosyal Güvenlik Kurumu Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet binasının hazırlıkları tamamlandı.

Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete hazır
banner240

Honaz Esnaf Sarayının iki ve üçüncü katlarında hizmet verecek Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi, yoğun bir çalışma ile açılışa hazırlandı. 


Honaz Belediyesi’nin katkıları ve Honaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mülkü olan binayı Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne bedelsiz olarak tahsis etmesinin ardından yapılan çalışmalar ile faaliyete uygun hale getirildi. 

Honaz Sosyal Güvenlik Merkezinin önümüzdeki günlerde faaliyete geçirileceğini belirten SGK Denizli İl Müdürü Ahmet Kurt, merkezin açılması konusundaki yoğun çaba ve katkılarından dolayı Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na teşekkürlerini ifade etti. 

Yapılan görevlendirme ile Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Abdullah Mersin de yaptığı açıklamada, gerekli evrak ve dosya düzenlemelerinin tamamlandığını ve SGK Genel Merkezi ile kurulacak olan online sistemin açılması ile halkımıza hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti. 

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede faaliyete başlayacak olan SGK Honaz Hizmet Müdürlüğü’nün Honazlı hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet edecek olması bakımından çok önemli olduğunu bildirerek, bu müdürlüğün açılmasında katkı sağlayan herkese çok müteşekkir olduğunu ifade etti. 

Başkan Turgut Devecioğlu, organize sanayi bölgesinin ilçemiz sınırları içerisinde olması ve burada hizmet veren işverenler ile tüm Honazlı vatandaşlarımızın, Denizli ve bölge esnafının yakında açılacak olan Honaz SGK merkezinden mümkün olduğunca istifade edebileceklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER