banner249

Hem eğlenecekler hem öğrenecekler!

Bugüne kadar 81 ilde, 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilincinin aşılandığı “OPET Trafik Dedektifleri Projesi” ile 22-23 Kasım tarihlerinde Forum Çamlık’ta, 3-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlere trafik eğitimi verilecek.

Hem eğlenecekler hem öğrenecekler!
banner240
Sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan OPET ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ile hayata geçirilen Trafik Dedektifleri Projesi, yeni dönemde okulların dışına da taşınıyor.

Türkiye’de yaygın bir ağa sahip, mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çeken sektör lideri Forum Alışveriş Merkezleri ile işbirliği yapan OPET, Trafik Dedektifleri projesine, okulların yanı sıra Türkiye çapındaki Forum Alışveriş Merkezileri’nde düzenlenecek eğitimlerle devam ediyor.

EĞİTİM VE EĞLENCE BİR ARADA 
Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul ve Forum Aydın’dan sonra eğitimlerin dördüncü durağı Forum Çamlık olacak. Trafik Dedektifleri eğitimlerinin ziyaretçileri; interaktif trafik güvenliği eğitimi alacak. Eğitime katılanlar ayrıca, OPET’in marka yüzü OPEDO ile fotoğraf çektirip, trafik dedektifleri dansı yaparak eğlenecek. Forum Çamlık’da 22 Kasım Cumartesi ve 23 Kasım Pazar günleri saat 14.00 ve16.00’da, ikişer seans olarak düzenlenecek eğitimler ve etkinlikler, müzik ve eğlence dolu sürprizlerle devam edecek.


OPET TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ 
Türkiye’nin önemli sorunları arasında yer alan trafik kazalarını önlenmek için daha bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan ”Trafik Dedektifleri” projesi, trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla hayata geçiriliyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı,Polis Eşleri Kaynaşma- Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ve OPET ortaklığında uygulamaya alınan proje ile işe ‘çekirdek’ten başlanıyor.

Trafik Dedektifleri Projesi; 3 yıl içerisinde Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda 3-17 yaş arasındaki 1,5 milyon çocuk ve genç ile dolaylı olarak ailelerine trafik bilinci aşılamayı hedefliyor. Eğitimlere katılan çocuk ve gençlere ‘Trafik Dedektifi’ unvanı verilerek trafik konusunda bilinçli bir davranış modeli geliştirmeleri bekleniyor. www.opet.com.tr / www.trafikdedektifleri.com.tr

FORUM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ 
Multi Corporation, Avrupa ve Türkiye’nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Geliştirdiği 200’e yakın proje ve hâlihazırda yönetmekte olduğu 50 gayrimenkul ile Multi Avrupa’nın 13 ülkesinde faaliyettedir. Multi Turkey, Multi ve Qubicon’un birleşmesiyle oluşmuş olup, Blackstone Group tarafından yönetilmekte olan gayrimenkul fonlarının bir iştirakidir. 14’ü aktif, 5’I geliştirme aşamasındaki projesi ile Multi Turkey, Türkiye’nin en büyük perakende platformudur. Portföyünde yer alan projeler Forum Alışveriş Merkezleri’nin yanı sıra, Gordion, Erzurum AVM ve Magnesia’dan oluşmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER