banner249

Hazine arazisine hafriyat döktüler

bodrum'un ortakent-yahşi beldesinde hazine arazisine hafriyat döküldüğü iddia edildi.

Hazine arazisine hafriyat döktüler
banner240
Alınan bilgiye göre, Bodrum;un Ortakent-Yahşi beldesi Güzel Sanatlar Fakültesi;ne giden yolda bulunan hazine arazisine onlarca kamyon hafriyat döküldüğü tespit edildi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, bölgede inceleme yaptıklarını ve hafriyatı gelişi güzel döken firmayı tespit ederek gerekli cezai işlemi yapacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak Ortakent-Yahşi belediye başkanı ile görüştüğünü ifade eden Gödekmerdan, ;;Başkanımıza gerekli talimatı verdim. Bu hafriyatı döken kimse onun hakkında gerekli cezai işlem uygulanacak. Aynı zamanda o hafriyatların oradan kaldırılması o firmaya yaptırılacak. Hatta gerekli görülürse, araçlarının bağlanması yoluna gidilecek;; dedi.

Kimsenin gelişigüzel hafriyat dökmeye hakkının olmadığını belirten Gödekmerdan, şöyle konuştu, ;;Bu bizim kabul edebileceğimiz bir husus değil, hafriyatın gelişigüzel dökülmesine hakkı da yetkisi de yok. Bu konuda bütün hassasiyetimizle konunun üzerine gidiyoruz. Bölgede bulunan MOBESE sistemi, bu gibi hususların tespit edilmesinde çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Anında farkına varılmasa bile sonradan bunun kimin tarafından yapıldığını göstermesi açısından MOBESE sistemi çok faydalı oluyor. İnşallah onun da yararlarını göreceğiz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER