banner249

Zarlar, eğitim yararına atıldı

marmaris'te eğitime destek amacıyla düzenlenen ''21. altın zar tavla turnuvası'' başladı.

Zarlar, eğitim yararına atıldı
banner240
Marmaris Lions Kulübü tarafından Pineta Deluxe Otel;de gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek turnuvaya 512 kişi katıldı. Turnuvanın kura çekimini elektronik ortamda Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan yaptı.

Marmaris Lions Kulübü Dönem Başkanı Kayhan Budak, turnuva açılışında yaptığı konuşmada, 1992 yılında başlayan turnuvanın 20 yıldır aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. ;;Turnuvamız sponsorlarımızın yüreğinden, tavla severin bileğinden ve kulübümüzün elinden eğitime destek oluyor;; diyen Budak, eğitime destek olmak amacıyla düzenlenen turnuvalardan elde edilen gelirlerin okulların ihtiyaçları ve maddi durumu zayıf, ama başarılı olan birçok öğrenciye burs olarak verildiğini ifade etti.
Bu sene bilet satışında ve katılımda 20 yıllık turnuvaların rekorunu kırdıklarına dikkati çeken Budak, duyarlılıklarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

TURNUVAYI KAZANAN KADINA TEK TAŞ YÜZÜK-
Turnuvada bu yıla özel kadın tavla oyuncularına bir sürprizleri olduğunu anlatan Budak, şunları söyledi, ;;Turnuvamızı bir kadın yarışmacımız kazanırsa, kendisine hatıra olarak tek taş yüzük hediye edilecek. Aynı zamanda gecen sene başlattığımız kadınlar arası tavla turnuvamızın da gerçekleştirilecek. Bugün kayıt yaptırmış olup, klasik turnuvamızda gerek müsabakalarına devam eden gerekse elenmiş olan tüm kadın tavla oyuncusuna birer kura numarası kulübümüzce ücretsiz olarak verilecek ve turnuvanın üçüncü günü akşamı başlayacak olan kadınlar kategorisinde de mücadele edecekler.;;

Turnuva açılışında sponsor firmaların yetkililerine teşekkür plaketi verildi. Kura çekimi sonrasında eşleşen yarışmacılar galip gelmek için mücadele etmeye başladı. Dereceye girenlerin ödüllerinin gala gecesinde verileceği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER