banner249

Hayallerinizdeki otomobil Denizli yollarında!

Hastalya Otomotiv, Mercedes’in Yeni C ve GLA Serisi araçlarının tanıtımı için Test Sürüşü Etkinliği düzenledi.

Hayallerinizdeki otomobil Denizli yollarında!
banner240

Hastalya Otomotiv, koşulsuz müşteri memnuniyeti, satış öncesi ve satış sonrası kaliteli hizmet anlayışıyla yine farkını ortaya koydu. Yeni C ve GLA Serisi araçlarının tanıtımı için barbekü düzenledi. Etkinliğe çok sayıda davetli katılarak Yeni C ve GLA serilerine büyük ilgi gösterdi. Denizliler, test sürüşleri ile araçları yakından inceleme ve tanıma fırsatı buldu. Hastalya Otomotiv sadece Mercedes Benz ürünleriyle değil, sunduğu mükemmel hizmet anlayışı ile Denizli’de Denizliler için var olduğunu hissettirdi.


YAKITTA OLDUKÇA CİMRİ
Yeni Nesil C-Serisi daha dinamik hatlar ile bir çok teknolojik yeniliği bir arada sunuyor. Ağırlığı 100 kilogram azaltılarak hafiflik sıralamasında segmentinin lideri konumunda bulunan yeni C-Serisi, tümü ECO start/stop fonksiyonuna sahip ve Euro 6 emisyonu standartlarındaki güçlü ve verimli benzinli ve dizel motorları ile bir önceki versiyonuna kıyasla yüzde 20’ye varan bir yakıt tasarrufu sağlıyor. 

DOKUNMATİK YÖNTEM
Yeni nesil C-Serisi’nde sunulan önemli bir yenilik de aracın orta konsolünde yer alan “dokunmatik kumanda” (touch pad). Bu bölüm, akıllı telefonlarda olduğu gibi parmak hareketleriyle tüm ana ünitelerin oldukça pratik bir şekilde kullanılmasını ve çalışmasını sağlıyor. 

SUV ailesinin yepyeni üyesi olan Yeni GLA, yüksek araç gövdesi ve büyük jant ölçüleri ile yenilikçi, aynı zamanda geleneksel tasarımı ile geleceğin SUV’unu yaratıyor. Yeni Mercedes-Benz GLA 1.6 hacminde 156 PS ve gücündeki GLA 200 seçeneği ve 7G-DCT, 7 ileri oranlı, çift kavramalı şanzıman ile sunuluyor. Sağlam gövde yapısı ile hem asfalt hem de arazi koşullarında dengeli ve güvenli bir sürüş sağlıyor

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER