banner249

A Milli Takım Soma’da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takım futbolcuları ve Teknik Heyeti, maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

A Milli Takım Soma’da!
banner240

Manisa'nın Soma ilçesinde 301 işçinin hayatını kaybettiği maden kazasının ardından işçilerin defnedildiği Soma Belediye Mezarlığı içerisindeki maden şehitliğini, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruyu üyeleri, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbolcuların tamamı ziyaret etti. 


Heyeti, Türk Kızılay'ı gönüllüleri karanfillerle karşıladı. Basın mensupları ve vatandaşlar Milli Takım'a yoğun ilgi gösterdi. Mezarlıktaki yoğun kalabalıktan dolayı zaman zaman gergin anlar yaşandı. Mezarların üstüne basılmaması konusunda sık sık anons yapıldı.

Karşılama heyetiyle tek tek tokalaşan A Milli Takım kafilesi daha sonra maden işçilerinin defnedildiği mezarların önüne geldi. Burada mezarların üstüne karanfil bırakan heyet, dualar okudu. Ziyarette mevlüt ve Kur'an-i Kerim tilaveti okutuldu. Daha sonra mezarlıktan ayrılan ay-yıldızlı kafile Soma Merkez Camii'nde gerçekleştirilecek olan mevlüte katılmak üzere mezarlıktan ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER