banner249

Hastanede skandal tutanak!

Aliağa Devlet Hastanesi'nde bir garip uygulamaya imza atıldığı ileri sürüldü.

Hastanede skandal tutanak!
banner240

Türk Sağlık Sen'in Aliağa Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Emre Keskin'e özel yemek şirketi personelleri tutanak tuttu, idare de soruşturma açtığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, "Devlet memuru olmayan şirket elemanlarının bir memur hakkında tutanak tutması kadar abesle iştigal bir durum olamaz. Şirket elemanlarının bu konuda bilgisi olmayabilir. Ancak tutulan tutanağı ciddiye alarak soruşturma konusu yapan idarecilerin memuriyetle ne kadar alakalı oldukları ortadadır" dedi. 


Emre Keskin'in Türk Sağlık Sen’in işyeri temsilcisi olduğunu ve temsilcilerin görevinin de kurumda bulunan çalışanların mağduriyetlerinde yanlarında bulunmak olduğunu kaydeden Doğruyol, "Bergama Devlet Hastanesi’nde yapılarak Bergama, Dikili, Foça ve Aliağa ilçelerine dağıtılan yemeğin ne kadar kalitesiz olduğu defalarca tutulan tutanaklarla sabittir. 

Köftenin içerisinden saçma bile çıkmışken bizim temsilcilerimiz olaya seyirci kalamaz. İdareciler şirket elemanlarının tuttuğu tutanağa işlem yapmaya çalışacaklarına önce personele gelen yemeğin kalitesini ihale şartlarına uyup uymadığını kontrol etsinler. Kendi görevlerini yapmaktan imtina edenler görevleri dışındaki işlerle uğraşmasınlar.

Temsilcimiz ve diğer bazı sendika temsilcileri yemek yenmemesi ile ilgili çalışanlarımıza bilgilendirme yapmışlardır. Bilgilendirme temsilcilerimizin görevidir. Aynı ortamda başka sendika temsilcilerinin olması ve onlar adına bir girişimde bulunulmaması ise manidardır. Her geçen gün devlet memurları itibarsızlaştırılmaya devam edilmektedir. Yasal olmayan bu soruşturmanın karşı girişimlerini avukatlarımız takip edecekleridir" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER