banner249

Halkla ilişkilerde marka olacağız!

Seçimlerden önce söz verdikleri gibi halkla ilişkilerde marka olmayı hedeflediklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Halkımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz. 7 gün 24 saat halkın hizmetinde, meydanda, çarşıda, Şehzadeler’in 463 km2’sinin her yerinde halkımızla beraberiz” dedi.

Halkla ilişkilerde marka olacağız!
banner240
Seçim vaatleri arasında her fırsatta halkla ilişkilerde marka olmayı hedeflediklerini dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 7 gün 24 saat halkın arasında yer alarak adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kendisi gibi aynı heyecanı yaşayan bir ekiple çalıştığı için şanslı olduğunu ifade eden Başkan Çelik, yeni kurulan bir belediye olmalarına rağmen kısa zamanda büyük işler başardıklarını söyledi. 

Başkan Çelik, “Kendimizden ve kentimizden emin olarak çıktığımız hizmet yolculuğunda, kendimizi adeta yoklar ülkesinde bulduk ama güvenimizi hiç kaybetmedik. Yeni kurulan bir belediye için çok kısa zamanda anlamlı ve büyük işler yaptık. Her zaman olduğu gibi bizim kervanımızda yolda diziliyor. Rahatsız değiliz. Türkiye hızla büyüyor, demokratikleşme arttıkça halkın hizmet talebi artıyor ve biz bu taleplere çok hızlı cevap vermek zorundayız. 

Para bulunur, mekan bulunur, araç bulunur tek sorun zaman, zamana karşı yarışmak ve çok çalışmak zorundayız. Bu nedenle 7 gün 24 saat halkın hizmetindeyiz ve meydanda, çarşıda, 463 km2’nin her yerinde halkla beraberiz” dedi. 

EKİP RUHUNU YAKALADIK 
Başarılı bir ekip çalışması yürüttüklerini belirten Başkan Çelik, “Bizim heyecanımız bütün bunları başarmaya asla yetmez. Beraber hizmet götürdüğümüz çalışanlarımızın da aynı heyecanı duyması gerekir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da şanslı olduğuma inanıyorum.

 Henüz kurumsallaşma aşamasındayız ama çalışanlarımızın çok farklı kurumlardan gelen arkadaşlarımızdan oluşmasına rağmen ekip ruhunu ve aidiyet duygusunu kısa sürede yakaladık. Çalışanlarımız, hayatın onlara sunduğu yeni bir kurum oluşturma fırsatının farkındalar ve şartları birlikte oluşturmanın heyecanını yaşıyorlar. Geldiğimiz noktayı gören hemşerilerim; “ne çabuk yaptınız, nasıl başardınız” diyerek hayretlerini gizlemiyorlar. Evet, kısa zamanda ve sıfırdan bu noktaya gelmek küçümsenemeyecek bir başarı ama bu başarıda çalışanlarımızın payı büyük, onları kutluyorum” diye konuştu. 

AYRIM YAPMADAN HİZMETE DEVAM EDEĞİZ
 Şehzadeler halkına layık olabilmek için zamanla yarıştıklarını ifade eden Başkan Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Halkımıza layık olmak için elimizden gelenin fazlasını zamanla yarışarak yaptık. Yarışımızın kalitesi arkamızdaki desteklerdi. Başta hükümetimizin, valiliğimizin, kaymakamlığımızın kısacası devletimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, hayır sahiplerinin ve halkımızın desteği hep yanımızdaydı. 

Desteğiyle bizi onurlandıran herkese ve seçimde bize güvenen seçmenlere ve bizi bağrına basan Şehzadeler’de ki hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. Herkese yetecek sevgimiz var, ayrımsız hizmet yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER