banner249

Motosikletçilerin düğünü böyle olur

Manisalı genç motosiklet tutkunu çift, motosiklet üzerinde dünya evine girdi. Manisalı motosiklet tutkunları, kendileri gibi motosiklet sevdalısı olan İbrahim ve Refiye Hassümer’i çiftini en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Motosikletçilerin düğünü böyle olur
banner240

Manisa Belediyesi Fatih Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikahın şahitliklerini damadın dayısı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ile gelinin akrabası Fatma Atay yaptı. 


Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift, nikah merasiminin ardından gelin arabası yerine gelin motosikletine bindi. Magnesia Rıders ve Free Sours MC Turkey motosiklet gruplarının katılımıyla yaklaşık 70 motosiklet, en önde gelin ve damat eşliğinde Manisa sokaklarında turladı. 

Manisa sokaklarında renkli görüntüler oluştu, gelin ve damadı motosikletle gören vatandaşlar fotoğraf çekebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. İbrahim ve Refiye, hayatlarının en mutlu gününü en unutulmaz güne çevirmeyi başardı. Ailesi, akrabaları ve arkadaşları da onları bu yolda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER