banner249

Güreşçilere malzeme dopingi

Güreş Eğitim Merkezi sporcularına yeni sezon öncesi spor malzemeleri dağıtıldı.

Güreşçilere malzeme dopingi
banner240

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çalışmalarını sürdüren Güreş Eğitim Merkezi yeni sezona iddialı hazırlanıyor. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve şube müdürleri önceki akşam genç sporculara moral ziyaretinde bulundu. Güreş Eğitim Merkezi toplantı salonunda sporcularla bir süre sohbet eden İl Müdürü İbanoğlu, güreşçiler için alınan spor malzemelerini verdi. Spor ayakkabısı, müsabaka mayosu, seremoni ve antrenman için eşofman takımları, güreş ayakkabısı, spor çanta, tişört ve şortlardan oluşan malzemeleri alan sporcular, bu desteğin karşılığını müsabakalarda başarılı olarak vereceklerini söyledi. 


“SPORCULARDAN BAŞARI BEKLİYORSAK ONLARA DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR”
Güreşçilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, genç sporculardan hem derslerinde hem de başlayacak yeni sezon öncesi başarı sözü aldı. “Güreş Eğitim Merkezimizde sporcularımız hem okullarına devam ediyor, hem de güreşin tüm inceliklerini öğreniyorlar. Sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri ve konaklamaları merkezimizde yapılıyor. Sporcularımızdan başarı bekliyorsak mutlaka onlara destek olmamız, ilgi göstermemiz gerekiyor” dedi.

Geçmişte Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarının bu merkezlerden yetiştiğine dikkat çeken İbanoğlu, yeni sezonda genç güreşçilere başarılar diledi. Bünyesinde yatılı olarak kalan 29 öğrenci sporcu bulunan Güreş Eğitim Merkezi, milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştirdi. Spor Genel Müdürlüğünün seçmelerinde başarılı olmuş yaşları 9 ile 17 arasında değişen genç sporcuların her türlü ihtiyaçları ile ilgilenilen merkezde, okul ve antrenmanların dışında sporcularla ilgilenen üç eğitmen bulunuyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER