banner249

Grand Garden'den muhteşem gala

Denizli'de haftasonu görkemli bir gala ile açılış yapan Grand Garden Kır Düğün Salonu'nda yapılan galaya Ebru Yaşar, birbirinden güzel şarkılarıyla Asena ise muhteşem dans gösterisiyle galaya katılanları mest etti.

Grand Garden'den muhteşem gala
banner240
 İzmir yolu üzeri Anamon Otelin hemen yanında hizmete giren Grand Garden’ın açılış uzun süre unutulmayacak şekilde oldu. İşletmeciliğini Mehmet Kocabaş’ın yaptığı ve Kır Düğün Salonu ve Banket için tasarlanan mekan açılışında Ünlü Oryantal Asena ve Ebru Yaşar sahne aldı. Denizli iş, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimleri buluşturan açılış kusursuz başladı ve muhteşem sona erdi. Açılışta ilk olarak Asena sahne aldı. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan Asena konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Konuklardan aldığı enerji ile sahneden aşağıya inen Asena, davetliler ile göbek attı. Hemen sonrasında ise sahneye Ebru Yaşar çıktı. Türk Sanat Müziği ile sahne alan Ebru Yaşar, Türkü ve pop müziği ile konuklara doyumsuz bir müzik ziyafeti çekti. Bunun yanı sıra konuklara verilen ikramlarda açılışa gelenlerden tam not aldı. Açılış öncesi bir açıklama yapan işletme sahibi Mehmet Kocabaş, ‘Farklı bir konsept oluşturduk. 

Açık hava da Denizli’lilerin kır düğünü, banket, organizasyon yapabileceği iki ayrı salon oluşturduk. Bunlardan biri 800 kişilik, diğeri ise 2000 kişilik. Davetlilerin rahat edebilmesi içinde her şeyi düşündük. Aynı anda iki bin kişiye yemek verebilecek şekilde mutfağımızı oluşturduk. Otomobil park alanımızı bir o kadar geniş tuttuk. Engelli vatandaşlarımızın giriş çıkışları ve rahat edebilmeleri için tüm detayları hazırladık. Kısacası, Denizli için çok güzel bir mekan oluşturduk ve hizmete açtık. Allah utandırmasın, herkese hayırlı olsun’ diye konuştu. Oluşturulan sahne ve onun tam karşısında ki dev ekran ise konukların her açıdan sanatçıyı görebilmesine imkan veren önemli bir ayrıntı oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER