banner249

Denizli Niğde köprüsünü genç bir siyasetçi kuruyor!

Pamukkale Üniversitesinde öğrenim gören Serhat Yılmaz, Niğde ve Denizli şehirlerinin kaynaşması amacı ile Niğde Belediye Başkanına ziyaret düzenledi, iki şehrin kardeş şehir olma yolunda ilerlemesi, ortak tarihi ve kültürel misarı üzerine konuşan ikili, görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Denizli Niğde köprüsünü genç bir siyasetçi kuruyor!
banner240
 Yılmaz, bu kapsamda belediye başkanına üzerinde Pamukkale yazan t-shirt hediye etmeyi de unutmadı. Denizli 'de yaptığı başarılı gençlik çalışmalarıyla adı sıkça duyulan, Denizli yi birçok platformda temsil eden ve 31 Mayıs Dünya Tütünsüz gününde Sağlık Bakanı sn. Mehmet Müezzinoğlu'nun davetlisi olarak yine Denizli'yi temsilen Ankara 'ya gidecek olan, geleceğin Denizlili genç siyasetçileri arasında gösterilen, Pamukkale Üniversitesinde Siyaset öğrenimi gören Serhat Yılmaz 'dan örnek bi çalışma daha geldi. Geçtiğimiz günlerde birbirine uzak iki şehir olan Denizli ve Niğde nin kültürel kaynaşması, Niğde insanının Pamukkale yi tanıması ve yakın gelecekte kardeş şehir olma yolunda Niğde Belediyesini ziyaret eden Yılmaz, belediye başkanı Faruk Akdoğan 'a Pamukkale T-shirt 'ü hediye etti. 

Bu ziyaretten oldukça memnuniyet duyan Niğde Belediye Başkanı Akdoğan ; ' Kardeşimiz Serhat 'a bu nazik ziyareti ve t-shirt hediyesi İçin teşekkür ederim, tüm Denizli halkına en kalbi sevgi ve selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı. Pamukkale nin Niğde de pek bilinmediğini aktaran Yılmaz ; " Gittiğim tüm yerlerde Denizli ve Denizli halkını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum, Memleketim Niğde de de bu böyle oldu, belediye Başkanımız ile beraber oturduk Denizli ve Niğde ile ortak neler yapabiliriz, gençlik çalışmaları olarak Niğde gençliğine nasıl destek verebiliriz diye istisareler ettik. Allah 'in izni ile iki şehiride kaynastıracak bir kültür köprüsü oluşturacağız. " ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER