banner249

Gölete düşen genç hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’da ayaklarını serinlemek için gölete sokmak isterken dengesini kaybederek gölete düşen 23 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Gölete düşen genç hayatını kaybetti
banner240
Gencin cesedi yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarının ardından bulunarak göletten çıkarıldı.Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Kurucuova Göleti’nde meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz belirlenmeyen amca çocukları ile gölete giden 23 yaşındaki Orhan Tektek, serinlemek için ayaklarını gölete sokmak istedi. 

Bu sırada gölet yanındaki kayalıklarda dengesini kaybeden talihsiz genç bir anda gölete düştü. Gölette çırpınarak kurtulmaya çalışan Tektek’i gören yakınları genci kurtaramadı. Ardından yakınlarının haber vermesi ile olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Ekipler gence dair bir ize rastlayamayınca durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bildirdiler. 

Olay yerine gelen AFAD ekipleri talihsiz gencin cesedini yaklaşık 5 saatlik bir çalışmanın ardından çıkardı.Tektek’in cenazesinin otopsi yapılmak üzere Bolvadin İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER