banner249

Gençlere mektup yazdı!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlere mektup yazdı.

Gençlere mektup yazdı!
banner240

Geçtiğimiz haftasonu postaya verilen mektuplar adreslere ulaşmaya başladı. Yıldırım 'Sevgili Yavrum' diye başladığı mektubunda, ''Gençsin kanın kaynıyor. Birçok şeyin yolunda gitmemesi, bazı konularda hala Cumhuriyet ideallerini yakalayamamış olmamız, seni öfkelendiriyor olabilir'' sözleriyle Gezi olaylarına atıfta bulunuyor.


Mektubunda hayatından kesitler veren Binali Yıldırım, Büyükşehir'e aday olmasının sebebini ise, ''Kaliteli şehirlere ihtiyacımız var'' ifadesini kullandı. Yıldırım mektubunu, ''Bu seçimde partilerin arasından bir parti, adayların arasından bir aday seçmeyeceksiniz. Bu seçimde kendi içine kapanmış, büyükçe bir Ege kasabasının hemşehrisi olmak ile bir dünya şehrinin hemşehrisi olmak arasında tercih yapacaksınız'' sözleriyle tamamlıyor. 

Yıldırım, 18 yaşına yeni girmiş seçimde ilk kez oy kullanacak olan gençlere gönderdiği bu mektupla onların oylarına talip olarak, önemli bir avantaj sağlamayı amaçlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER