banner249

Genç liderlerden başkana Özbaş’a ziyaret

Sarayköy merkezde bulunan Sarayköy Anadolu Lisesi’nin Okul Temsilcileri Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.

Genç liderlerden başkana Özbaş’a ziyaret
banner240

Başkan Özbaş ile sohbet ederek ilçede öğrenim gören öğrencilerin taleplerini ve önerilerini ileten okul temsilcileri, okullarında ve ilçe genelinde yapacak oldukları faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdiler. Projeleri ve okullarının istekleri ile ilgili bir dosya hazırlayarak başkana teslim eden genç liderler, “Belediye başkanı olarak yoğun işleriniz arasında bizlere vakit ayırmanızdan dolayı çok teşekkür ederiz. 


Sizin tecrübelerinizden istifade etmek bizlere çok yardımcı olacak. Okullara verdiğiniz destekleri biliyoruz ve bu yüzden kendimize daha büyük hedefler koyuyoruz. Bizler de hem okulumuzun hem de öğrenci kardeşlerimizin taleplerini hızlı bir şekilde çözümlendirmek için gayret ediyoruz. Sizin samimiyetiniz, sıcaklığınız ve başarılı idareciliğiniz, bizim bu görevimizi başarıyla yapmamıza vesile oluyor” dediler. Okul temsilcilerine günün hatırası olarak hediyeler takdim eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sizleri almış olduğunuz sorumluluktan dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin sesi, temsilcisi olmak, zor olduğu kadar önemli ve zevkli bir görevdir. Ben de sizler gibi okul hayatımda bu tarz görevler aldım. 

Sosyal projelerin içerisinde oldum. Şu anda yaptığım görevde, o günlerden gelen tecrübeler bana inanılmaz derecede yardımcı oluyor. Sizlerde bu görevlerle hayatınıza yön verecek ilk adımı atmış oluyorsunuz. Sizlerin bu çabası ile hem okullarımız hem de ilçemiz gelişecek. Bizler her zaman sizin yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Buradan alacağınız eğitim ve bu görevin tecrübeleri ile ileride daha büyük ve önemli görevlere talip olacaksınız. Bizim, öğretmenlerinizin ve ailelerinizin isteği şudur; hangi işi yaparsanız yapın en iyisini yapmaya çalışın. Vatanımıza en büyük hizmeti bu şekilde yapmış olacaksınız.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER