banner249

Genç girişimciler DTO’da

TOBB Ege Bölgesi Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı, Denizli Ticaret Odası’nda yapıldı.

Genç girişimciler DTO’da
banner240

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Üst Kurul Üyesi ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Başkanı Sezai Hazır liderliğinde, TOBB Ege Bölgesi Genç Girişimciler Kurulu Bölge Toplantısı Denizli Ticaret Odası’nda yapıldı. TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya, İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Afyon ve Kütahya Genç Girişimciler Kurulu başkanları ve icra komitesi üyeleri katıldı. 


Devletin artık “ben merkeziyetçi” yapısını bırakıp küçülerek, ticaret ve sanayiyi özel sektöre bırakması ve giderek denetleyici faaliyetlerde bulunması gerektiğini belirten TOBB Genç Girişimciler Üst Kurul Üyesi Sezai Hazır, “Şehirlerde üniversitelerin ticaret ve sanayi odaları ile barışık olması gerekmektedir. Özellikle firmalar, kendi şehirlerindeki üniversitelerin bilimsel ve akademik olarak gelişmesine imkân sağlamalıdır. Başka şehirlerdeki üniversitelerden hizmet almak yerine kendi üniversitelerindeki laboratuvarları kullanarak gerekli teknik desteği ve iş gücünü sağlamalılar.” dedi. 

Denizli’deki üniversite, sanayi ve ticaret iş birliğini ve uyumunu anlatan Denizli GGK Başkanı Civan Sözkesen, İcra Komitesi Üyeleri Ahmet Gözüaçık, Alptuğ Önal ve Soner Kaya, Ege İl Başkanları ve Sezai Hazır’dan tam not aldı. Denizli’de gerçekleşen toplantı ile Ege Bölgesi’ndeki girişimcilik ruhunu arttırmaya yönelik iller olarak ortak projeler yapma kararları alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER