banner249

Forum Fashion Week 2015 başlıyor!

Forum Çamlık, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Forum Fashion Week 2015 başlıyor!
banner240

Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Denizli’de moda rüzgarı estirecek. Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Çamlık’ta moda sohbetleri, mini konser, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek. 


BURCU ESMERSOY MODA SIRLARINI PAYLAŞACAK 
Forum Fashion Week kapsamındaki ilk etkinlik, 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de güzel sunucu Burcu Esmersoy ve radyo ve televizyon sunucusu Yasemin Şefik söyleşisi olacak. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy sezon trendlerini paylaşacak, ayrıca özellikle kadın konuklara iyi giyinmenin püf noktalarını anlatacak. 

KEREMCEM HAYRANLARINA MÜJDE! 
Nerelere Gideyim’, ‘Aşk Oyunu’ ve ‘Ağlayalım Beraber’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Keremcem, Forum Fashion Week’in ikinci gününde mini bir konser verecek. 11 Ekim Pazar günü saat 15.00’de sevenleriyle buluşacak olan Keremcem, mini konserin ardından hayranlarına imza günü düzenleyecek. 

‘ALIŞVERİŞ GÜNÜ’NDEKİ İNDİRİMLER KAÇMAZ! 
10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER