banner249

Final Okulları’nın inşaatında sona gelindi

29 Ekim’de temeli atılan Denizli Final Okulları inşaatında sona gelindi.

Final Okulları’nın inşaatında sona gelindi
banner240

Denizli’nin önde gelen kurumlarından  Final Dergisi Dershanesi’nin Denizli’ye kazandırmış olduğu Denizli Final Okulları inşaatının bitmesine az zaman kaldı. Kayıtların hızla devam ettiği okul Ramazan Bayramı'ndan sonra resmen faaliyete geçecek.


Final Okullarını Denizli’ye kazandıran Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, “Denizli Final Okullarının temeli 29 Ekim 2013’te atılmıştı. Hala devam eden çalışmalar sonunda ruhsat alma aşamasına gelindi. İskan başvurusunda bulunduk. Dosyayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne önümüzdeki hafta sunacağız. Bu süreç Temmuz ayının sonunda tamamlanacak ve okul resmen Ramazan Bayramı’ndan sonra açılacak” dedi.

KAYITLAR İÇİN ACELE EDİN
Kayıtların hızla devam ettiğini belirten Öztekin, “Anaokulu ve İlkokul hedeflerini yakaladık. Anadolu ve Fen Lisesi kayıtları ise TEOG sınav sonuçlarına göre Ağustos ayında hızlanacak. Final Okullarına gösterilen yoğun ilgiden dolayı Denizlili hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

DENİZLİ'YE EĞİTİMDE YENİ SOLUK GETİRİYORUZ
Devlet ve hayırseverlerin desteğiyle okullaşma oranında önemli bir ivme kazanan Denizli'de özel eğitim kurumlarının yatırımları da dikkat çekiyor. Özel Denizli Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, Denizli'nin eğitimde yakaladığı başarıyı değerlendirirken Denizli'ye eğitimde yeni bir soluk getirecek olan eğitim yatırımın en kısa sürede tamamlanıp bu yılki eğitimde hizmet vereceğini dile getirdi. 

DENİZLİ'NİN EĞİTİM ÇITASINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ
Öztekin "Biz de Final Okulları olarak Denizli'ye çok önemli bir eğitim yatırımı kazandırmak için ekip arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Final Okulları, eğitim hayatında 2006 yılından beri var ama Denizli'de ilk defa açılacak. Okulumuz için ön kayıtlar devam ediyor. 3, 4, 5 ve 6 yaş için anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim vereceğiz. Eğitimde Türkiye'de ilk 10'un içinde yer alan Denizli'nin eğitim çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. 

Denizli'ye modern, güzel ve donanımlı bir okul yapıyoruz. Eğitimin anaokulundan başladığını hepimiz biliyoruz. Bu düşünceden hareketle okulumuzda 4 anaokulu sınıfı oluşturacağız. Anaokulunun yanı sıra tabii ki ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi de olacak. Denizli'deki Final Okulları, gerek derslikleriyle gerek etkinlik alanlarıyla Türkiye'de eğitim standartları en üst düzeyde bir okul olarak halkın hizmetine açılacak. Okulumuz, 74 ferah ve donanımlı dersliği, modern laboratuvarı, büyük konferans salonu, kapalı spor salonu, halk oyunları, bale ve müzik çalışmalarının yapılacağı salonları ve yüzme havuzuyla; kısacası her türlü etkinliğin yapılabileceği farklı bir okul olacak" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER