banner249

Faciadan dönüldü 1’i ağır 6 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle motosiklet alev alev yandı.

Faciadan dönüldü 1’i ağır 6 yaralı
banner240

Kaza, İçmeler mahallesi Kayabel Caddesi'nde meydana geldi. Çağlar Çalık'ın (25) kullandığı 34 H 0965 plakalı yarış motosikleti karşı yönden gelen Evren Balsak'ın (36) yönetimindeki 35 DB 2153 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Çalık ve arkadaşı Anıl Gümüş (24) yola savruldu. Motosiklet önce park halindeki 48 SS 107 plakalı otomobile daha sonra elektrik direğine çarparak alev aldı.


Kaza sırasında kaldırımda dolmuş bekleyen Fadime Çimen (44), İngiliz turist John Freamine (60) ile otomobil sürücüsü Evren Balsak ve Feray Balsak (35) hafif yaralandı.Kazayı görenler, itfaiye ve 112 Acil Servise haber verdi. Alev alev yanan motosiklet itfaiye ekibi tarafından köpük sıkılarak söndürüldü.Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı. 

DALGIÇ ANIL GÜMÜŞ YOĞUN BAKIMDAKazada yaralanan beş kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Dalış okulunda asistan dalgıç olarak çalışan ağır yaralı Anıl Gümüş'ün Marmaris Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Doktorları Gümüş'ün sağlık durumunda henüz iyi yönde bir gelişme olmadığını söyledi.

Öte yandan kaza anı bir otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletle karşı yönden gelen beyaz bir otomobilin çarpıştığı ve çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunanların savrulduğu görülüyor. Kısa bir süre sonra motosikletin yanmaya başladığı ve vatandaşların olay yerine doğru koşmaya başladığı dikkat çekiyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER