banner249

Eşim beni abimle aldattı!

Afyonkarahisar’da, eşinin kendisini abisi ile aldattığını öne süren bir kişi, intihar etmek için çıktığı binanın 3’üncü katındaki pencereden polisin uzun uğraşları sonucu indirilebildi.

Eşim beni abimle aldattı!
banner240

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Afyonkarahisar Öğretmenevi’nin 3'üncü katındaki odanın penceresine çıkan N.A. (52), ismi henüz öğrenilemeyen eşinin, kendisini doktor olduğu öğrenilen ağabeyi K.E. ile aldattığını iddia ederek aşağı atlamak istedi. Kısa bir süredir kaldığı öğrenilen öğretmenevinin çalışanları durumu polise haber verdiler. 


Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, N.A.’yı çıktığı camdan indirmek için hemen ikna çalışmalarına başladı. Ancak bunda başarılı olamayan ve herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerine itfaiyeyi de çağıran polis, dakikalarca uğraşlarını sürdürdü. 

Daha sonra olay yerine gelen basın mensuplarını gören N.A., derdini anlatmaya başladı. Bu sırada N.A.’nın bir anlık dikkatsizliğinden yararlanan polis ekipleri hemen şahsı aşağı atlamadan yakalamayı başardı. Polisler tarafından aşağı indirilen N.A., polis otosuna bindirilerek sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER