banner249

Engellileri yüzdürecek proje!

Gazi Bulvar’ında esnafları tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, yolda karşılaştığı engelli bir vatandaşa müjdeyi verdi. Gürlesin, “Allah izin verirse, engelli kardeşlerimiz için bir havuz projemiz olacak” dedi.

Engellileri yüzdürecek proje!
banner240

Her günü dolu dolu geçen ve seçim gezileri kapsamında adeta çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, akşam geç saatlere kadar ziyaretlerini sürdürdü. Programına ilk olarak odaları ziyaret ederek başlayan Gürlesin, ardından Gazi Bulvarı üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Kültür ve Eğitim Sağlık Vakfı’na geçen Gürlesin, son olarak da Kayıhan Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantında vatandaşlarla bir araya geldi. 


ODALARDAN TAM DESTEK 
Oda ziyaretlerinde ilk durağı Fotoğrafçılar Odası olan Gürlesin’i burada oda Başkanı İbrahim Karabacak karşıladı. Ziyarette fotoğrafçıların sorunlarını ve taleplerini Gürlesin’e aktaran Başkan Karabacak, seçimde Gürlesin’e başarılar diledi. Hüseyin Gürlesin, Fotoğrafçılar Odası’ndaki ziyaretinin ardından Fırıncılar Odası’na geçti. Burada odanın yeni ve genç Başkanı Bekir Karadaban’la bir araya gelen Gürlesin, çiçeği burnunda Başkan Karadaban’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Karadaban ise, “Sonuna kadar yanınızdayız. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Bunu inkar etmeye hiç gerek yok” diyerek Gürlesin’e başarı diledi. 

GAZİ BULVARI’NDA BULUŞMA 
Oda ziyaretlerinden sonra Gazi Bulvarı’nı ziyaret eden Gürlesin, burada esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Engelli bir vatandaşla fotoğraf çektiren Gürlesin, engelliler için projelerinin olduğunu söyledi. Gürlesin, “Mührü aldığımızda engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hazırladığımız projelerimizi faaliyete koymak istiyoruz. Bunlardan bir tanesi de engelli kardeşlerimizin faydalanabileceği yüzme havuzu projesi. Allah’ın izniyle engelli kardeşlerimiz için hazırladığımız havuz projemizi hayata geçireceğiz” dedi. 

“PAMUKKALE’DE DESTANLAR YAZACAĞIZ” 
Akşam saatlerinde ise Müftü Ahmet Hulusi Efendi Kültür Ve Eğitim Sağlık Vakfı’nı ziyaret ederek vakfın faaliyetlerini dinleyen Gürlesin, buradan Kayıhan Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısına geçti. Burada yine mahalle sakinleriyle iç içe olan Gürlesin, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi. Gürlesin, “Toplantıya katılan ve bizleri böyle bir günde bu saatte yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bizler şimdi olduğu gibi, seçimden sonra da sizlerin sorunlarınızı dinlemek için ziyaret edeceğiz. Ve sizlerin desteğiyle Pamukkale’de destanlar yazacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER