banner249

Engelliler için son tarih 28 Mayıs

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nazife Kozan, iş sahibi olmak isteyen engelli vatandaşların 28 Mayıs tarihine kadar Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

Engelliler için son tarih 28 Mayıs
banner240

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kozan, engelliler için doğan bu iş fırsatının kaçırılmaması gerektiğini kaydederek, “İlkokul, ortaokul ve lise terk seviyesinde olan, engelli raporu yüzde 40 olan engellilerimizin, en son müracaat tarihi olan 28 Mayıs tarihine kadar, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne müracaat etmelerini gerekmektedir. Türkiye genelinde müracaat eden engelli vatandaşlarımız çekiliş ile işe alınacaktır. 


Bu çalışmalar devletimizin özürlülere olan yaklaşımı bizlerin hiçbir konuda yalnız olmadığımızın göstergesidir. Başta yetkililerimizin bize karşı olan hassas duyarlılıkları ve toplumumuzun da aynı şekilde olumlu yaklaşımı bizleri son derece sevindirmektedir. Dünden, bu gün çok iyi durumlardayız. Yarınlarda daha iyi olacağız. Bu umudu ve ümidi görmekteyiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER