banner249

En kötü günümüz böyle olsun!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri, yeni yıla coşkulu bir partiyle “şimdiden” girdi. Çıkan yangın nedeniyle baştan aşağıya yenilenen Gürçeşme Huzurevi salonunda düzenlenen yılbaşı partisindeki coşkuya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin de ortak oldu.

En kötü günümüz böyle olsun!
banner240

Gelecek yılın her bakımdan çok daha iyi olacağını umduklarını belirterek barış ve huzur dileklerinde bulunan Genel Sekreter Pervin Şenel Genç, “Önümüzdeki günlerde mekan olarak daha konforlu ve daha iyi olanakları olan Sosyal Yaşam Kampüsümüze taşınacaksınız. İnşallah 2016’da dilediğiniz her şey gerçekleşsin” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın seslendirdiği sevilen şarkılar eşliğinde    “Hoşgeldin yeni yıl” partisinde gönlünce eğlenen yaşlılar, ardından yılbaşı çekilişine katıldı. Yeni yıl pastası kesilirken, Büyükşehir bürokratları ve Huzurevi personeli de dans eden  huzurevi sakinlerine eşlik etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER