banner249

El Emeği Pazarı Yönetimi Değişti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi El Emeği Pazarı Genel Seçimi 22 kadın üyenin katılımı ile gerçekleşti.

El Emeği Pazarı Yönetimi Değişti!
banner240

El Emeği Pazarı Başkanlığı görevine yeniden Meral Özeker seçildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi El Emeği Pazarı Genel Seçimi 22 kadın üyenin katılımı ile gerçekleşti.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen seçim, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın'ın açılış konuşması ile başladı. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve El Emeği Pazarı Başkanı Meral Özeker'in konuşmaları ile devam eden programın ardından oylamaya geçildi. El Emeği Pazarı Başkanlığı görevine Meral Özeker tek aday olarak talip oldu.

Özeker seçimin ardından yeniden göreve getirildi. Başkanlık seçiminin ardından başkan yardımcısı ve sekreter seçimine geçidi. Başkan Yardımcısı Muteber Köseler de değişmedi. 

Sekreterlik görevi için de Ayşe Alancı oybirliği ile seçildi. Yeni yönetimini belirleyen El Emeği Pazarı Başkanlığı, bundan sonraki süreçte görevlerine kaldıkları yerden aynı heyecan ve azimle devam edeceklerini kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER