banner249

Heımtextıl 2015 Frankfurt’ta başladı...

Denizli için son derece önemli olan Heimtextil Fuarı 14 Ocak 2015’te Almanya’nın Frankfurt kentinde başladı.

Heımtextıl 2015 Frankfurt’ta başladı...
banner240

Cumartesi gününe kadar devam edecek fuara Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılırken fuarda DENİB üyeleri tarafından 47stand açıldı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi fuarın ilk günü standları ziyaret etti.


Ekonomi Bakanı Zeybekci ve TİM Başkanı Büyükekşi, Türkiye’den oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği fuarın ilk gününde Türkiye standlarını ziyaret etti. Bu yılki Heimtextil Fuarında stand açan firmaların standlarında “Türkey Discover The Potential” logosunu da kullanıyorlar. 

DENİZLİ PROTOKOLÜ STAND AÇAN FİRMALARI YALNIZ BIRAKMADI Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Danışmanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve Ekonomi Bakanlığı yetkilileri ile birlikte Denizlili firmaların standlarını ziyaret eden Denizli Heyetinde, Denizli Valisi Sayın Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekili Mehmet

 Yüksel ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanısıra, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli İhracatçılar Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu da yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER