banner249

El ele verip kazanacağız!

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, el ele verip tüm seçimleri başarıyla kazanacaklarını söyledi.

El ele verip kazanacağız!
banner240

Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yerel seçimlerde kazananın Denizli ve Türkiye olacağını söyledi. Zeybekci, ilçe başkanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. 


Seçimlerin millet ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Zeybekci, “Biliyorsunuz partimizin kuruluşundan bu güne 11 yıl geçti. Geçen bu süreçte ülkemiz altın çağını yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Yerel seçimler sonrasında da bu güzellikler devam edecek. Denizlimiz ise bu süreçte farklı bir boyuta geçti. Vizyon kent hedefi sonrasında dünya kenti yolunda hızla ilerliyor. 

Biliyorsunuz Denizlimiz büyükşehir oldu. Denizli merkez, 18 ilçe, 360 köy (mahalle) 68 belde, önümüzdeki süreçte , büyük yatırım ve hizmetler almaya başlayacaklardır. Denizlimiz bu yönüyle ülkemizin diğer illerinden ayrılacaktır. Bir dünya kenti olmayı başaracaktır. Hep birlikte bunlara şahit olacağız. kazanan yine Denizli ve Türkiye olacaktır. Bu güzellikler, sizlerin, milletimizin desteğiyle hep beraber gönül gönüle el ele birlikte başarılacaktır.” 
AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Zeybekci, konuşmasının ardından tüm aday adaylarına başarı dileklerini sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER