banner249

MHP'nin davetini tereddütsüz kabul ettim

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, siyasete girmek gibi bir düşüncesi olmadığını ancak MHP’den teklif gelmesi üzerine tereddütsüz kabul ettiğini açıkladı.

MHP'nin davetini tereddütsüz kabul ettim
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, partililerle bir araya gelerek seçimler için birlik içinde çalışacaklarını söyledi. MHP Denizli İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Sorumlusu Caner Sarıoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Salih İrdem, Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan, Serinhisar Belediye Başkan adayı Halil Öztürk, İl genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 


Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "Bu saatten sonra camia olarak bize düşen görev, ülkücü harekete yakışır olgunlukta davranarak,adaylarımız etrafında birleşmek, Denizli’de istediğimiz sonuçları almak için var gücümüzle çalışmaktır. Biz bu ülkeye sevdalı ülkücüler olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra ‘önce ülkem, sonra partim’ anlayışıyla hareket etmektir. Elele verip sahaya inerek seçimleri kazanacağımıza inanıyorum" dedi. 

Daha önce Denizlispor Başkanlığı da yapan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ise, "Ben hayatım boyunca hep iddialı oldum. İnanmadığım ve başaramayacağım hiçbir işin içinde yer almadım. Denizli Belediye Başkanlığı’nı kazanacağıma inanmasaydım bugün burada olmazdım. Bu teşkilata çıtayı yükseltmeye geldim. Şimdi bize düşen tek vücut, tek yürek olup seçimleri kazanmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

MHP’nin teşkilat yapısına hayran olduğunu belirten İpek, "Ben siyasetçi değilim. Hayatımın önemli bir bölümü spor alanında geçti. Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim görürken MHP ve Ülkücü teşkilatla tanışma imkanım oldu. Bu parti mensuplarının birbirine bağlılığı, birbirlerine olan saygıları, teşkilat yapısı beni hep cezbetti. Siyasete girmek gibi bir düşüncem yoktu ama MHP’den teklif gelince tereddütsüz kabul ettim. Sizin de desteğinizle başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

MHP’den daha önce de adaylık için teklif aldığını kaydeden İpek, "2011 yılında yapılan milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP’nin ileri gelenlerinden milletvekilliği adaylığı için teklif aldım ancak o dönemde kendimi hazır hissetmediğim için teklifi kabul etmedim. Nasip bugüneymiş.İnşallah hayırlısı olur. Allah, bizi çıktığımız bu yolda mahçup etmesin" ifadelerini kullandım. 
Ali İpek daha sonra parti mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER