banner249

Ege’de birlikte üretim zamanı!

Nazilli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ege’de birlikte üretim zamanı!
banner240

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan eşliğindeki heyet, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı. 


Ege odaları olarak aradaki ilişkileri güçlendirmenin gerekliliği üzerine konuşan Nuri Arslan, bu amaçla çevre illere bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere yola çıktıklarını belirtti. Müjdat Keçeci’yi TOBB’da aldığı görevler için tebrik eden Arslan, Nazilli’nin genel ekonomik durumu ile ilgili bilgileri de Denizli Sanayi Odası yetkililerine aktardı. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ileten Müjdat Keçeci de, “Odalar olarak misyonumuza uygun çalışmalar yapmak istiyorsak, birlikte çalışmalı ve birlikte üretmeliyiz. 

Önemli olan güzel işbirlikleri ile güzel işlere imza atmaktır. Nazilli’de de girişimci insanlarımızın olduğunu biliyoruz. Biz bu girişimcilerimize Denizli’deki fabrikalarımızın kapısını sonuna kadar açarız, yeter ki birlikte iş yapmak istesinler.” şeklinde konuştu. 

Mehmet Tosunoğlu da yakın zamanda Denizli Sanayi Odası Meclisi olarak Nazilli’yi ziyaret etmek istediklerini belirterek, Nazilli Ticaret Odası yönetimine yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER