banner249

DTO’dan Hakbilen’e ziyaret

denizli ticaret odası, tugay komutanı tuğgeneral hakbilen’i ziyaret etti

DTO’dan Hakbilen’e ziyaret
banner240
Denizli Ticaret Odası heyeti, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Başkan Yardımcısı Hüseyin Memişoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Habib Yıldız ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu.

Kabulde konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer, Denizli’nin çalışkan bir il olduğunu belirterek, “Denizli üreten ve ürettiğini dünyanın 170 ülkesine pazarlayan bir ildir. Bu şehirde Denizli Ticaret Odası olarak 15 bin üyemize hizmet veriyoruz. Özellikle üyelerimize yön vermek amacıyla gerek yurt içi gerekse yurt dışı fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bunda da amacımız Denizli’nin ihracat potansiyelini daha da arttırmaktır. Ayrıca kent ekonomisine ivme kazandırmak için alternatif sektörlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Tuğgeneral Hakbilen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Denizli insanının müteşebbis ruha sahip olduğunu, dinamik ve etkinliğiyle kentin ekonomik ve sosyal hayatına katkılar sağladığını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER