banner249

Dev projelerle geliyor

Ak Parti Çal Belediye Başkan adayı Osman Saruhan, hazırladıkları dev projelerle Çal ilçesinde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu herkese göstereceklerini belirtti.

Dev projelerle geliyor
banner240

Ak Parti Çal Belediye Başkan adayı Osman Saruhan, Yüz Haber imtiyaz sahipleri Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa ile bir araya geldi. Yapacakları çalışmalar hakkında ipuçları veren Saruhan, 28 Şubat’tan sonra açıklayacağımız dev projelerimizle Çal ilçesinde yaşamanın ayrıcalık olduğunu herkes görecek dedi. 


“Çal ilçesinin adeta bir fotoğrafını çektik. Bu fotoğrafta flu görünen bölümler var” sözlerini kaydeden Saruhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bu bölümleri tamamen netliğe kavuşturacak dev projelerimiz var. Ancak projelerimizin başkaları tarafından da kullanılması istemiyoruz. Bu yüzden bu dev projelerimizi 28 Şubat’tan sonra açıklayacağız. Bu projelerimiz hayata geçtikten sonra herkes Çal ilçesinin yaşamaya değer bir yer olduğunu, Çal ilçesinde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu görecek” dedi. 

“Adaylığımızın belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarımıza başladık. Tabiri caizse ekibimizi oluşturuyoruz. Planlarımızı projelerimizi hazırlıyoruz. Artık tam anlamıyla sahaya indik” diyen Osman Saruhan, açıklamasında şu sözlere yer verdi; 

“Çal ilçesi 1870’li yıllarda kurulmuş çok eski bir ilçedir. Bugüne kadar görev yapmış olan belediye başkanları, mülki idare mutlak manada çok büyük hizmetlerde bulundular. Fakat Çal İlçesindeki geri kalmışlığı herkes söylüyor, herkes görüyor. Bu kadar eski bir ilçenin geri kalmışlığındaki sebepleri araştırmalıyız. Burada kişileri, kurumları suçlamaktan daha ziyade bunun bilimsel olarak çalışmasının yapılmasında fayda görüyorum. Bu bilimsel çalışmadan sonra çıkacak olan reçeteye uygun ilaçlarla tedavi edilmesi gerekmektedir. Yalnız coğrafi yapının geri kalmışlıktaki çok büyük bir etkisi olduğuna inanıyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER