banner249

Denizlili işadamını kullandığı ilaçtan gözaltına aldılar!

Ulaşım sektörünün önemli firmalarından Sağlam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sağlam, Gürcistan’da kullandığı Apranax ilacından dolayı gözaltına alındı. Sağlam, 3 günden bu yana Batum yetkilileri tarafından gözaltında tutuluyor.

Denizlili işadamını kullandığı ilaçtan gözaltına aldılar!
banner240

Turizm Fuarı için Gürcistan’ın Batum kentine giden Sağlam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sağlam, dönüş yolunda inanılmaz bir olayla karşılaştı. Havaalanında yapılan aramada çantasında kamuoyunca sıkça bilinen ve tüm eczanelerde bulunan Apranax ilacının çantasında bulunması nedeniyle gözaltına alındı. 


İlacın uyuşturucu niteliğinde olduğunu bildiren resmi makamlar, işadamı Sağlam’dan ilaçla ilgili doktor reçetesini sordu. Türkiye’den gönderilen resmi reçeteye rağmen gözaltında tutulan Sağlam’a yurtdışına çıkma yasağı konuldu. Haber merkezimize ulaşan Sağlam, Türk yetkililerin bir an önce devreye girmesini ve yaşanan bu mağduriyetin sona ermesini istedi. 

Sağlam, haber merkezimize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Rahatsızlığımdan dolayı kullandığım Apranax ilacını Gürcistan’da düzenlenen turizm fuarına götürdüm. Ancak Havaalanında yapılan aramada bu ilacın uyuşturucu özelliği olduğu gerekçesiyle alıkoydular. 

Doktor reçetesini talep ettiler. Türkiye ile temasa geçerek reçetenin bir kopyasını kendilerine verdik. Buna rağmen 3 gündür sırf kullandığım ilaçtan dolayı Batum’da tutuluyorum. Üstelik yurtdışı yasağı konuldu. Devletimizden bu konuda yardım bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda buradan kurtulurum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER