banner249

Denizli’de Yüz Haber TV rüzgarı

Yüz Haber TV’nin, 3 Kasım 2014’de başladığı yayın hayatı bir ayını tamamladı.

Denizli’de Yüz Haber TV rüzgarı
banner240

Bu süre içerisinde sayısız canlı yayın programı yapan Yüz Haber TV, Denizli’yi ekranlara kilitledi. 


Ege Bölgesi’nin ikinci Denizli’nin ise ilk internet haber kanalı olan Yüz Haber TV, yayın hayatında birinci ayını tamamladı. Yüz Haber TV, bir ay süresince sayısız canlı yayın konuğu alarak, Denizli’yi ekranlara kilitledi. İŞTE YAYIN AKIŞI Günün ilk canlı yayın programı, her gün saat 09.00’da Raziye Sarı’nın hazırlayıp sunduğu Gazete Manşetleri’yle başlıyor.

 Sarı, Ege Bölgesi’nde çıkan günlük yerel gazetelerin manşetlerini yorumluyor. Saatler 10’u gösterdiğinde Zehra Tutar ile günün ilk haber bülteni başlıyor. Zehra Tutar ile saat 12.00 ve 15.00 gün içinden haberlerle yayın akışı anlık olarak veriliyor. Haber aralarında farklı belgesel ve eğlence programlarıyla yayın akışı devam ediyor. Saatle 18.00’i gösterdiğinde ise Zehra Tutar ile Akşam Ana Haber Bülteni yine canlı olarak yayınlanmaktadır. 

DENİZLİ PROTOKOLÜ YÜZ HABER TV EKRANLARINDA
 Gün içerisinde haber bültenlerinin yanı sıra canlı yayın konuklarıyla haber kanalımız yayın akşını güçlü bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Gamze Şafak ile Siyah Beyaz, Raziye Sarı ile Zirveden, Bilal Kırboğa ve Orhan Aydın ile Ekonomiye Yön Verenler, Zehra Tutar ile Sağlık Olsun, Sevhan Demirel ile Yüreğe Katre Düştü, Mustafa Karapınar ve Pelin Çelik ile Anlat Bize ve Erol Uçkan ile Gündem Özel programları ile hafta içerisinde birçok konuk alarak Denizli’yi ekranlara kilitlemeyi başardı. 

YÜZ HABER TV’Yİ HER YERDEN İZLEMEK ARTIK MÜMKÜN
 Yüz Haber TV İmtiyaz Sahibi Erol Uçkan, Yüz Haber TV’nin kurulduğu günden bu yana Denizlililer tarafından büyük bir ilgiyle izlendiğini söyledi. Bölgesinde Yüz Haber Com ve Yüz Haber TV ile dijital yayıncılıkta önemli bir noktaya geldiklerini belirten Uçkan şöyle konuştu, “Yeni medya dünyasında dijital medya insanların habere ulaşmasında en büyük kolaylık sağlayan mecra durumuna geldi. Artık insanlar, yaşadıkları yerle veya dünyadaki gelişmelerle ilgili tüm haberleri ceplerinde taşıdıkları telefonlarla öğrenebiliyor yada izleyebiliyor. 

Teknolojinin insan hayatına sağladığı bu kolaylığa bizler de görsel açıdan köprü olduk. Artık Denizliler bulundukları ortamın dışında her yerde televizyon izleyebilecek. Yüz Haber TV, bu imkanı artık sunmuştur. Tüm Denizli’ye ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER