banner249

Denizli bugün şehidini uğurluyor

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Bakım Astsubay Çavuş Burak Erten'in cenazesi bugün öğlen namazıyla defnedilecek.

Denizli bugün şehidini uğurluyor
banner240

Acı haberi dün, Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 762 sokak Helvacı Apartmanı'nın da oturan ailesi askeri yetkilileri ve sağlık ekiplerini evin önünde gördü. Adnan ve Halide Erten'in evine gelen 11. Komando Tugay Komutanlığında görevli Binbaşı Bülent Yılmaz, aileye Astsubay Çavuş Burak Erten'in şahadet haberini verdi. Aslen Burdurlu olan aile şehit haberini almasının ardından kendinden geçti feryat etti. 


Acı haber üzerine sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Haberi duyan yakınları ve komşuları Erten ailesine destek olmak için evlerine geldi. Şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Astsubay Çavuş Burak Erten'in cenazesi bugün toprağa verilecek. Edindiğimiz bilgilere göre, Şehidin Naaşı uçakla Çardak havaalanına bugün getirileceği belirtildi.

Yetkililerin şuan itibari ile şehidin ailesinin yanına giderek, baba Adnan Erten, anne Halide Erten ve kardeşi Ramazan Erten alınarak Çardak havaalanına götürülecek. Çardak havaalanından alınacak şehidin naşı cenaze namazı kılınması için Çınar Yeni Cami’ye getirilecek. 

Bugün Çınar Yeni Cami’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra, Asri Mezarlıktaki şehitliğe defnedilecek. Şehidin cenaze namazına binlerce Denizlilinin katılacağı bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER