banner249

Denizli;de fırtına ağaçları söktü

denizli’de bugün saat 11.00 sıralarında sağanak yağmur başladı. yağmur öncesi sabah saatlerinden itibaren rüzgar etkili oldu, zaman zaman fırtınaya dönüştü. fırtına nedeniyle kent merkezinde çok sayıd

Denizli;de fırtına ağaçları söktü
banner240
Denizli’de bugün saat 11.00 sıralarında sağanak yağmur başladı. Yağmur öncesi sabah saatlerinden itibaren rüzgar etkili oldu, zaman zaman fırtınaya dönüştü. Fırtına nedeniyle kent merkezinde çok sayıda ağaç yerinden sökülüp, devrildi. Ağaçların devrilmesi sırasında ölen ya da yaralanan olmadı. Şiddetli fırtına bazı çatılardaki kiremitleri uçurdu. Sağanak yağışın başlamasıyla birlikte saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan fırtına da etkisini kaybetti.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, sabah saatlerinde başlayan rüzgarın bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdiğini söyledi. Rüzgarın etkisiyle bazı ağaçların devrildiğini, bazılarının dallarının kırıldığını belirten Gökoğlan “Allah;a şükür şu an için bir can kaybı yok. Pazar günü olması dolayısıyla izinde olan çalışanlarımızı da mesaiye çağırdık. Belediye olarak 350 çalışanımızla rüzgarın getirdiği olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz. Kırılan ağaç dallarını topluyor, yağmur kanallarının ızgaralarını temizliyoruz. Şu ana kadar bize herhangi bir ciddi mal zararı konusunda ihbar gelmiş durumda değil” dedi.

Bu arada, şiddetli rüzgarın etkisiyle kent merkezinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.
Elektrik dağıtım şirketi Aydem;in yetkilileri, bazı mahallelerde devrilen ağaçların iletim hatlarına zarar verdiğini, tüm çalışanlarıyla elektrik kesintisi ihbarlarına yanıt vermeye çalıştıklarını bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER