banner249

Davutoğlu’nun Denizli programı beli oldu

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 1 Şubat günü Denizli’de gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul’a katılacağını açıkladı.

Davutoğlu’nun Denizli programı beli oldu
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Ekim Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı şölen havasında geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katıldığı toplantıda il ve ilçe kongrelerinin tarihleri de açıklandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ekim Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katılımı ile EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. 


İlçe ve il kongre tarihlerinin de ilan edildiği toplantının açılışı öncesinde oluşturulan divan kurulu da engelli temsilcilerinin ağırlıklı olduğu isimlerden oluşturuldu. Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, basının gündemini yoğun çalışmalar ve aralıksız toplantılarla AK Parti’nin oluşturduğunu ifade etti. 

Kongrelerin önemine değinen Örki, “Kongre deyip geçmeyin. 5. Olağan kongreleri icra edeceğiz. Kongrelerimiz kıyım kongreleri halinde değil kardeşliğin daha da pekişeceği kongreler şeklinde olacak. Kongrelerde bundan önce yapılan hatalardan dönüş olacak. 

Kongrelerimizde ilçelerimizi kucaklayarak AK Parti’nin millete hizmet aşkını anlatacağız dediğimizde bizlerle birlikte daha da koşacak isimlerde aramızda olacak. Türkiye’nin 2023 hedeflerinde dönüm noktası tam olarak tamamlanmadı. 2023’ e giden süreç, 2015 seçimlerinde elde edilecek sonuç ile tamamlanacak. 2015 seçimlerini kazanmaya dönük hazırlanmak lazım” dedi. 

KONGRE TARİHLERİNİ AÇIKLADI MÜJDEYİ VERDİ
Salonu dolduran partililere seslenen ve müjdeli bir haberi partililerle paylaşan Örki, İlçe kongrelerinin 14 Kasım 2014 tarihinde Serinhisar İlçesi’nde başlayacağını açıkladı. “İlçe kongrelerimiz 15 Kasım’da Acıpayam, 16 Kasım’da Merkezefendi, 17 Kasım’da Çameli, 21 Kasım’da Bozkurt, 22 Kasım’da Güney, 23 Kasım’da Babadağ ve Sarayköy, 24 Kasım’da Çardak, 28 Kasım’da Beyağaç, 29 Kasım’da Honaz, 30 Kasım’da Çivril, 1 Aralık’ta Buldan, 5 Aralık’ta Baklan, 6 Aralık’ta Çal, 7 Aralık’ta Tavas, 12 Aralık’ta Bekilli, 13 Aralık’ta Kale, 14 Aralık’ta Pamukkale kongreleri yapılacak. İl Kongremizi Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile 1 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER