banner249

Darbe gecesi hüngür hüngür ağladım

Denizli Sağlık-Sen Şubesi’nin düzenlediği genişletilmiş İl divan kurulu toplantısına katılan Sağlık Sen başkanı Metin Memiş Darbe gecesi Ankara’daki yaşanan karanlık gecede hüngür hüngür ağladığını ifade etti.

Darbe gecesi hüngür hüngür ağladım
banner240

Dedeman Otelde gerçekleştirilen toplantıya Sağlık-Sen Genel Başkanı Memur-Sen Genel Başkanı Metin Metiş, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak İle Himmet Bayar, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Berna Öztürk, Aydın Sağlık-Sen Ve Isparta Sağlık-Sen Şube Başkanları, Sağlık-Sen İlçe Temsilcileri genişletilmiş il divan kurulu toplantısı yapıldı.
     
Toplantıda konuşan, Denizli Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Sağlık çalışanların ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, Denizli’deki darbe girişimi ile ilgili süreçleri de teşkilatları ile omuz omuza atlattıklarını dile getirdi.
    
Darbe girişiminde Sağlık Sen Denizli Şubesinin milli duruşunu her stk’ya örnek olarak gösteren Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise Anayasa değişikliğini ve başkanlık sisteminin gereklilikleri hakkında sendika üyelerine bilgi verdi.
 
Toplantıda konuşan Sağlık Sen Genel Başkanı Kemal Çırak da kazanımların tüm sağlık çalışanlarına hitap ettiğini belirterek, sağlık çalışanlarını en iyi şekilde masada temsil ettiklerini ve edeceklerinin altını çizdi. Çırak, ayrıca
Denizli teşkilatlarının üye hedeflerinin 4 bin olduğunu söyledi.
 
15 Temmuz hain darbe girişimini ve Ankara’da yaşadığı duygu dolu anları anlatan Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, O karanlık gece Cumhurbaşkanlığı Külliye‘sinin önündeydim, orada hüngür hüngür ağladım, korktuğum için mi hayır değil. 10 yıldır gittiğim her yere 'Türkiye artık darbeleri yaşamayacak” diye söylerken darbeyle karşı karşıya kaldık. Allahım 'Darbe gerçekleşecekse eğer canımı al, çocuklarımıza da gösterme' diye dualar ettim. Rabbime çok şükür ki milletimiz darbecilerin oyunlarını çok kısa sürede bozdu. 15 Temmuz gecesi sonrası demokrasi nöbetinde tüm herkes 'mesele vatansa gerisi teferruattır diyerek canını ortaya koydu” dedi.  
 
Konuşmasını devamında katılımcılara, Sağlık Çalışanlarının, Yıpranma Payı, Lisans Tamamlama,  Şiddet, Görevde yükselme ve Unvan değişikliği sınavının yapılması, Sağlık çalışanlarının emeklilik maaşları ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ilgili sorunlar konularını anlattı.
 
Çalışmalarından dolayı Şube başkanı Metin Yüksel Koçoğlu ve tüm temsilcilere teşekkürlerini sundu. Konuşmalarının sonunda temsilcilere plaket takdimi yapıldı.Toplantı sonrası tüm katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER