banner249

Çocukların oyun parklarını yaktılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun parklarından biri daha kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı.

Çocukların oyun parklarını yaktılar
banner240

50. Yıl Mahallesi’ndeki parkın kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Bu üzücü olayın tekrarlanmaması adına vatandaşlarımızın parklara hassasiyet göstermelerini diliyoruz. Günün herhangi bir saatinde parklarda gördükleri şüpheli durumlar için 153 Nolu telefon numarasıyla bizlere ulaşabilirler” dedi. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla ayrım yapılmadan her mahalleye kurulan çocuk oyun parklarından biri daha kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak kullanılmaz hale getirildi. 

Zarar gören parkta incelemelerde bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, olayı üzücü olduğunu belirterek, “Kamu yararına yapılan hizmetlerin art niyetli kişilerce tahrip edilmesi hem bizleri hem de söz konusu alanları kullanan vatandaşlarımızı üzmektedir. 

Çocukların oyun alanlarının yakılması da kabul edilir bir durum değil. Alandaki incelemelerimizi yaparak konuyu araştırıyoruz. Bu anlamda mahalle sakinlerinin bizlere destek olmalarını istiyoruz. Özellikle parklarda yaşanacak olası zararlara karşı gece ya da gündüz bizleri arayarak bilgilendirmeleri gerekmektedir. 

Günün herhangi bir saatinde parklarda gördükleri şüpheli durumlar için 153 Nolu telefon numarasıyla bizlere ulaşabilirler. Bizler de şikâyet doğrultusunda söz konusu alanlara hızlı bir şekilde müdahale edebiliriz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER