banner249

Otelim var dedi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kendisini işadamı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu satan bir işyerini dolandırdı.

Otelim var dedi
banner240

İddiaya göre, Sertan Yüce’ye (32) ait telefon mağazasına gelen ve kendisini otel ve acente sahibi olarak tanıtan bir kişi, 3 adet cep telefonu satın almak istediğini söyledi. 


Vitrinde beğendiği telefonların bulunmadığını gören şahıs, Yüce’ye toplam değeri 5 bin lira olan 3 telefonun siparişini verdi. Dolandırıcılık zanlısı, 2 gün sonra siparişlerini almak için telefon mağazasına gitti. 

Sertan Yüce’ye telefonların parasını otelin muhasebesinden ödeyeceğini belirten şahıs, birlikte tesise gitmeleri teklifinde bulundu. Şüpheli, otele gittiklerinde Sertan Yüce’den lobide bekleyip telefonların faturalarını kesmesini istedi ve otel odasına çıktı. Uzun süre lobide bekleyen Yüce, şahsın gelmediğini görünce resepsiyondaki görevliye sordu. 

Görevli beraber geldiği kişinin otel sahibi olmadığını söyleyince Yüce, dolandırıldığını anlayarak soluğu karakolda aldı. İşyerindeki kamera görüntülerinden şahsın eşkalini belirleyen polis, kendisini işadamı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişiyi arıyor. 

Sertan Yüce, “3-4 gündür cep telefonu almak istediğini söyleyerek işyerine geliyor. İşadamı olduğunu söyleyince, giyim kuşamı da düzgün olduğundan durumundan şüphelenmedim. Artık kime güveneceğimizi şaşırdık” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER