banner249

CHP’li başkanın ifadesi alındı!

Afyonkarahisar'da, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz'ün de arasında bulunduğu 34 kişinin ifadesi alındı.

CHP’li başkanın ifadesi alındı!
banner240

Güvenlik Şube Müdürlüğündeki ifade verme işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan CHP İl Başkanı Görgöz, bütün illerde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da Gezi Parkı eylemlerine destek verdiklerini ve katıldıklarını söyledi. 


Eylemlerde, 34 kişiyle gözaltına alındıklarını bildiren Görgöz, şöyle konuştu, "Gözaltına alındığımız günün akşamı serbest bırakıldığımızda Afyonkarahisar Meydanı'nda bizi binlerce kişi bekliyordu. Salıverildikten sonra, biz o eylemlere katıldık, devam ettik diye şimdi emniyetten savcılık kanalıyla bize bir çağrıda bulundular. 

Bu eylemlere neden katıldığımızı sordular. Biz susma hakkımızı kullandık, hiçbir şekilde cevap vermedik. Herkesin bildiği olayları, polisin, yargının, devletin anlayamamış olması mümkün değil. Bundan dolayı biz susma hakkımızı kullandık. Hiçbir soruya cevap vermedik." Görgöz, ifade alma işlemlerinin peyderpey süreceğini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER