banner249

Çevre yolu bir can daha aldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde yeni hizmete açılan çevre yolunda kazalar eksik olmuyor. Son bir yılda tali yoldan kontrolsüz çıkan araçların neden olduğu kazalarda 5 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Araçlarda da küçümsenmeyecek maddi hasarlar oluştu.

Çevre yolu bir can daha aldı
banner240

Simav Çevre yolu dün bir can daha aldı. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Efir köyünde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası İsmail Candan (34), dün saat 15.30 sıralarında plakasız motosikletine komşu köy Kusumlardan arkadaşı Ali Baysan’ı da (33) yanına alarak Simav’a doğru yola çıktı. Tali yoldan Simav-Balıkesir çevre yoluna kontrolsüz çıkan motosiklet sürücüsü İsmail Candan Efir köy kavşağında karşı yönden gelen Aydın Bayatdemir’in (29) idaresindeki 43 PE 676 plakalı kamyona çarptı. 


Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan motosiklet sürücüsü İsmail Candan olay yerinde hayatını kaybederken arkasında oturan 2 çocuk babası Ali Baysan yaralandı. Yaralı Baysan’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan 112 Acil görevlileri onu ambulansla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu, plakasız motosikletin sürücüsü İsmail Candan’ın ehliyetinin de bulunmadığı öğrenildi. Dünkü kazada ölen İsmail Candan bu gün öğle vakti Efir Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Köy Mezarlığında toprağa verildi. 

Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, bu tür talihsiz kazaların önlenmesi için tali yolların çevre yolu ile birleştiği yerlere araçların kontrollü çıkışını sağlayacak genişletilmiş bölümler yapılmasını istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER