banner249

Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine dev destek

Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasına katkı sağlayan amatör spor kulüplerini destekleyen Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe yapılacak maddi destek programı Acıpayam ilçesinde başlatıldı.

Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine dev destek
banner240

Denizli genelindeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe toplamda 900.000 TL maddi destek verecek .Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yılki ilk yardım programı Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da 23 ayrı kategoride faaliyet gösteren 6 kulübü kapsadı. Acıpayam Yeni Düğün Salonu’nda başlayan destek programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, davetliler ve amatör spor kulüpleri katıldı.

“DENİZLİMİZ AMATÖR SPORLARIN BAŞKENTİ OLACAK”
 ‘Denizli merkezde ne varsa tüm ilçelerimizde aynısı olacak dedik’ ve o hedefe doğru hızlı bir şekilde koşturuyoruz” diyen  Başkan Zolan, “İnşallah bu desteklerle Denizlimiz amatör sporların başkenti olacak. Şu anda 27 branşta ücretsiz spor kursu veriyoruz. İşte yeni bir alan daha açıldı. Artık kayak sporu da Denizli’de yapılır hale geldi. İnşallah bu çeşitliliği artırarak hiç kimsenin spor yapmaya mazereti olmasın, herkes istediği her alanda spor yapsın istiyoruz.”

Başkan Zolan, daha sonra Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da 23 ayrı kategoride mücadele eden 6 spor kulübüne toplamda 58.750 TL değerindeki yardım çeklerini verdi. Törenin sonunda ise Çamelispor Kulüp Başkanı İsmail Aksoy, Başkan Osman Zolan’ın Çameli ilçesinde katıldığı bir organizasyonda yaptığı penaltı atışı fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptı.

Haber Denizli (yuzhaber.com)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER