banner249

Büyükşehir'den muhteşem gece

Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Oyunları Gösterisi ile vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattı.

Büyükşehir'den muhteşem gece
banner240

Sosyal ve kültürel alanda düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu "Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Dansları Gösterisi" sundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenen geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, açılış konuşmasında etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun yıl boyunca etkinliklerine devam edeceğine işaret eden Gökoğlan, bundan sonraki ilk programın Şeb-i Arus töreni olduğunu duyurarak, "Bütün vatandaşlarımızı o muhteşem gecemize de davet ediyorum" dedi.

Konser ve halk oyunları büyük beğeni topladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından seslendirilen, Türk Halk Müziği Konseri salonu dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu da  "Zeybek, Halay, Karadeniz ve Teke Yöresi" oyunları sergileyerek salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER