banner249

Yeniçağ seratonin plus uygulaması

İlklerin Okulu Yeniçağ Koleji, yine örnek olacak bir uygulamaya imza attı. “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözünü rehber edinen okul yönetimi, Spor Koçu Ahmet USLUER eşliğinde Türkiye’de bir Eğitim Kurumunda ilk defa uygulanan NEBRASKA ÜNİVERSİTESİ 10 DAKİKALIK EGZERSİZ PROGRAMI’na (Sabah sporu uygulamasına) başladı.

Yeniçağ seratonin plus uygulaması
banner240
Germe ve gevşetme hareketlerinden oluşan egzersiz seansı öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

10 DAKİKA SPOR, GÜN BOYU VERİM Sabah ilk ders saati öncesinde okul bahçesinde toplanan öğrenciler, Spor Koçu eşliğinde Egzersizleri yapıyor. Egzersizler sayesinde salgılanan Seratonin hormonu nedeniyle güne daha mutlu, zinde ve konsantre başlayan öğrenciler, 10 dakika süren sabah seansını kaçırmıyor.

Uygulamanın kısa sürede faydasını gördüklerini ifade eden Okul Yön. Kur. Bşk.Hüseyin ÖZTÜRK “Sabah gözünü ovuşturarak gelen öğrencilerin egzersizden sonra yüzünde bir anda gülümse oluyor. 10 dakikalık egzersizden sonra gevşeyerek güne çok daha iyi başlıyorlar. Egzersizler sayesinde Algı ve Konsantrasyon becerileri geliştiği için Akademik başarıya ciddi katkı sağlıyor.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER