banner249

Büyük bir kayıp

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, büyük umutlarla yapılan Üçgen Çarşısı'nın mevcut durumundan çok rahatsız olduğunu, burasının atıl durumda olmasının Denizli için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Büyük bir kayıp
banner240

Vatandaşlarla buluşarak sorunları yerinde değerlendiren Başkan Vural, bugünkü seçim çalışmalarına Üçgen Çarşısı'nda sürdürdü. Semt sakinleri ve çarşı esnafıyla bir araya gelen Çarşı'da faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret eden İbrahim Vural, burada esnafın sorunlarını dinledi. 


Kendilerine yer gösterilmediğinden şikayetçi olan nakliyeciler ve lojistik firmaları, bölgede yaşanan sorunlarla ilgili Başkan Vural'a bilgi verdi. Çarşıdaki nakliyeciler, bölgede bir kamyon garajı olmamasından dolayı, hemen hemen her gün ceza yediklerini, zaten olmayan iş yüzünden kazandıkları parayı da kesilen cezalara yatırdıkları için çok sıkıntıda olduklarını söyledi. 

DENİZLİ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP 
Bölge esnafını dikkatlice dinleyen İbrahim Vural, semtin sorunları hakkında yaptığı konuşmada, bölgenin sorunlarını çok yakından takip ettiğini, büyük umutlarla yapılan Üçgen Çarşısı'nın mevcut durumundan çok rahatsız olduğunu, burasının atıl durumda olmasının Denizli için büyük bir kayıp olduğunu belirtti. Başkan Vural sözlerine şöyle devam etti. 'Üçgen Çarşısı seksenli yılların başında büyük beklentilerle hizmete açıldı, çarşı Balkanlar'ın en büyük çarşısı olma niteliğindeydi. Konumu itibariyle de tüm Denizli'nin ortak noktasında olan Üçgen Çarşısı maalesef bu beklentilerin hiçbirini karşılamadı. 

İlimizin kanayan yarası haline geldi. Burada pek çok suç işlendi, arabalar kundaklandı, işyerleri soyuldu. Bizim Üçgen Çarşısı ve bölgeyle ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Burada faaliyet gösteren nakliye firmaları kendilerine yer gösterilmediğinden şikayetçi, burada büyük özverilerle, büyük zorluklarla çalışıyorlar. Biz yönetime geldiğimiz zaman bu duruma artık bir son vereceğiz. Nakliye ve Lojistik firmaları için bir ortak bir site çalışmamız olacak. Hizmet tek bir noktadan verilerek, rekabet sağlanacak, böylelikle vatandaşımızın da aldığı hizmetin de kalitesi artacak, yeter ki vatandaşımız bunları yapabilmemiz için bize destek versin, el versin.' dedi. 

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ SON BULACAK 
Başkan Vural, bölgenin görüntü kirliliğine de vurgu yaparak, bu kadar merkezi noktada bulunan bölgenin mevcut görüntüsünün herkesi rahatsız ettiğini dile getirdi. Vural ayrıca, ilimize yakışmayan bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırması için de çalışmalarının olduğunu ve bölgeyle ilgili sürpriz çalışmaların yakında açıklanacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER