banner249

Bunlar nereden çıktı

Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda kahvehanelerde kaçak sigara ve cinsel uyarıcı hap satan bir kişiyi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Bunlar nereden çıktı
banner240

Edinilen bilgiye göre Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçeye bağlı Sevindikli köyünde ikamet eden N.A. isimli şahsın farklı gün ve saatlerde Nazilli ilçe merkezi ve köylerinde kaçak sigara ve kullanımı yasak olan hap sattığı yönünde duyum alması üzerine operasyon başlattı. 


N.A. isimli şahsı takibe alan Jandarma ekipleri suç ve suç unsurlarının tespit edilmesi ve suçlunun yakalanması maksadıyla Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ile birlikte Bereketli köyünde H.U. tarafından işletilen köy kahvehanesine baskın düzenledi. 

Baskında kahvehane içindeki masaları tezgah olarak kullanan N.A. isimli şahıs kaçak sigara ve cinsel uyarıcı hapların satışını yaptığı sırada suçüstü yakalandı. Nazilli Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı ile N.A. isimli şahsın üzerinde, evinde ve aracında yapılan aramalarda ise 682 adet kaçak sigara, 417 adet kullanımı yasak olan cinsel gücü artıcı hap ve 3 adet cinsel gücü artıcı sprey ele geçirildi.

N.A. isimli şahıs Jandarma ekiplerince ifadesinin alınmasının ardından Nazilli Adliyesine sevk edilirken, Nazilli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER